AdAstra hakee uusia näyttelijöitä kesän 2019 lastenteatteriesitykseen:

URPON JA TURPON PARHAAT

Vuonna 2019 kirjailija Hannele Huovi täyttää 70 vuotta ja Mäki-Matin perhepuisto 40 vuotta. Sen kunniaksi AdAstra tuottaa Mäki-Mattiin uuden Urpo ja Turpo -kantaesityksen, jonka käsikirjoittaa ja ohjaa Mirka Seppänen. Esitys on suunnattu koko perheelle ja siinä yhdistyvät parhaat palat Huovin koko Urpo ja Turpo -kirjasarjasta. Persoonalliset ja filosofiset karhut edustavat maailmankirjallisuuden klassikoissa samaa genreä kuin Nalle Puh ja Paddington – hauskoja ja haastavia rooleja on tarjolla karhujen lisäksi mm. barbista hevoseen ja vauvasta imuriin.

HALUATKO NÄYTTELIJÄKSI?

Urpo ja Turpo -produktion näyttelijäkaartia täydennetään casting-tilaisuudessa SUNNUNTAINA 24.3. KLO 12.00 Vakiopaineen teatteritilassa (Kauppakatu 6). Mukaan haetaan tiimityöstä nauttivia, muuntautumiskykyisiä ja hassuttelutaitoisia aikuisia, jotka sitoutuvat tiiviiseen harjoittelu- ja esityskauteen. Osassa rooleista painottuvat äänenkäytön, toisissa fyysisen ilmaisun taidot. Aiempi teatterikokemus on eduksi, mutta ei välttämätön – ohjaajalla on yli 20 vuoden kokemus uusien esiintyjien kouluttamisesta.

AIKATAULU JA ILMOITTAUTUMINEN

Esityksen harjoitus- ja esitysaikataulu on sitova. Harjoitukset alkavat viikolla 13 ja harjoituksia järjestetään vaihtelevina arki-iltoina, aluksi 2-3 kertaa viikossa, ensi-iltaa kohden joka ilta. Ensi-ilta on 7.6., esityksiä 20 kpl, viimeinen esitys 21.7. Esitykset ja suurin osa harjoituksista pidetään ulkotilassa.

Castingiin ilmoittaudutaan sähköpostilla 22.3. mennessä osoitteeseen mirka.seppanen@gmail.com.
Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa itsestäsi ja roolitoiveistasi, kysyä lisää ja vahvistaa aikatauluun sitoutumisen.