Kesätöihin teatteriavustajaksi Adalle!

AdAstra-teatteri palkkaa 15-17 vuotiaan nuoren kesätöihin 2022 Mäki-Matin perhepuistoon. Voit lukea lisää kesäduunista Osuuspankin piikkiin tästä linkistä.

  • Palkkaamme 15-17 vuotiaan nuoren kesätyöntekijäksi teatteriimme teatteriavustajan nimikkeellä. Työ sijoittuu kesän näytelmän esityspäiville 8.6.-16.7. väliselle ajalle. Esityksiä on yhteensä 20.
  • Teatteriavustajan työnkuvaan kuuluu pääasiassa teatterin lipunmyyntipisteen ja esitystilan valmistelu, sekä lipunmyynti ja kahviomyynti. Tehtäviin voi kuulua myös tiedotustehtäviä kuten Facebookin ja Instagramin päivittämistä. Lisäksi kesätyöntekijä auttaa työryhmää lavasteiden kasaamisessa ja purkamisessa sekä hoitaa muita näytelmän esityskauden juoksevia asioita esim. mahdolliset pienet kauppareissut.
  • Eduksi katsotaan asiakaspalveluhenkisyys sekä kiinnostus teatterityöhön. Arvostamme omatoimisuutta sekä reipasta asennetta. Tarkempi työnkuva sovitaan yhdessä valitun kanssa ja huomioimme työntekijän omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet.
  • Tarjoamme rennon ja kivan, teatteritaiteesta syttyvän työyhteisön. Hae rohkeasti duunipaikkaa!

Hae meille teatteriavustajaksi näin

Hae kesätöitä N.Y.T. – viimeistään sunnuntaina 17.4. klo 23.59
1) Tee vapaamuotoinen työhakemus.
2) Lähetä työhakemus meille osoitteeseen adastrateatteri@gmail.com. Samaisesta osoitteesta voit myös kysyä lisätietoja, jos tarvitset. 
3) Hakemuksesi tulee olla meillä perillä 14.3.-17.4. välisenä aikana. Kuitenkin viimeistään 17.4. klo 23.59.
 
Kesätyöhakemuksessa on hyvä tulla esille mm.
  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • aiempi työkokemus ja työnantajat.
 
Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän me sinusta saisimme. 

Lisätietoja

Jos tarvitset lisätietoa, soita teatterin puheenjohtajalle, Metelle numeroon 044 2727 474 tai laita sähköpostia adastrateatteri@gmail.com. 
 
Odotamme innolla työhakemuksia teatteriavustajaksi!