Kiitos jäsenet, että olitte tänäkin vuonna mukana Adan toiminnassa!

Vuosi 2023 aloitettiin festaroimalla Suomen suurimpiin kuuluvilla teatterifestareilla, Mikkelin työväennäyttämöpäivillä. Teatteriohjaaja FM Erika Hastin ohjaama Pasi was here kahmi yleisöäänestyksen ensimmäisen sijan. Näytelmää esitettiin tammikuussa myös Jyväskylän kaupunginteatterilla kahden täyden salin verran.

Kevään ensimmäinen ensi-ilta oli pitkän linjan Adalaisen, graafinen suunnittelija-ohjaaja Riku Suonion käsialaa. Lars von Trierin Melankolian maailma ihastutti ja pysäytti Vakiopaineen kellarissa.

Kun kevät kääntyi kesään, draamaopettaja FM, ohjaaja Marianna Räsänen loihti Mäki-Matin perhepuistoon Timo Parvelan rakastetun teoksen, Ella ja kaverit juhlatuulella. Näytelmä oli osana Jyväskylän Kesä- monitaidefestivaalin ohjelmistoa ja sen värikäs meininki toi Adan pariin myös paljon uusia katsojia.

Vuosi lopetettiin niin ikään Erika Hastin ohjauksella, kun Leea Klemolan käsikirjoitus Vaimoni Casanova nähtiin Vakiopaineen kellarissa. Säkenöivä, sisältövaroituksia tulviva teos herätti tunteita laidasta laitaan, mikä oli upeaa!

Kiitämme pitkään Adan puheenjohtajana toiminutta Mette Seppälää. Kiitos arvokkaasta ja näkemyksellisestä työstäsi puheenjohtajana! Puheenjohtajaksi nousee Adan oma, ihana Eemeli Rytkönen. Toivotamme Eemelille rohkeutta ja intoa tehtävään ja Metelle iloa uusiin tuuliin!

Psst. Jatka jäsenyyttäsi Adalla! Se on helppoa. Maksa jäsenmaksu suoraan AdAstran OP-pankin tilille FI45 5290 0220 6799 95. Maksunsaaja, AdAstra ry, viestitietoihin oma nimi + jäsenmaksu vuodelle 2024. Tämän jälkeen täytä Tämä lomake. Maksun saatuamme toimitamme teille jäsenkortin postitse. Jäsenmaksu vuodelle 2024 on 18 euroa sisältäen postikulut.

AdAstra kuuluu tänäkin vuonna Keski-Suomen Harrastajateatteriyhdistyksen 6 €:n rinkiin. Maksamalla jäsenmaksumme olette oikeutettu pääsemään minkä tahansa rinkiin kuuluvan teatterin esityksiin 6 €:lla esittämällä lipunmyynnissä jäsenkorttimme tai maksutositteen, jos ette vielä ole saaneet korttia. Päivitetyn rinkiteatterilistan löydät KEHY:n sivuilta.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta Adan ystäville!